Pentru rulada cu spanac si branza se incinge cuptorul. Se tapeteaza o tava de 20x30 cm cu hartie pergament unsa cu unt. Se presara jumatate din cantitatea de parmezan.
Pentru rulada cu spanac si branza se incinge cuptorul. Se tapeteaza o tava de 20x30 cm cu hartie pergament unsa cu unt. Se presara jumatate din cantitatea de parmezan. Se cerne faine, se adauga branza Cedar. Se amesteca cu o lingura de lemn laptele, galbenusurile si arpagicul. Se bat albusurile pana se ridica usor. Se incorporeaza incet in amestecul de branza si se asezoneaza. Se toarna in forma si se coace 10 –15 minute. Intre timp se intinde o hartie pergament unsa cu unt si presarata cu parmezan. Se scoate rulada pe aceasta, apoi se curata prima hartie pergament. Se acopera cu un servet cald si umed si se lasa la racit.
Umplutura: se pune spanacul la fier 3-5 minute. Se amesteca branza cu smantana, se adauga spanacul, usturoil si plantele aromatice, se asezoneaza. Sosul: se amesteca rosiile cu mixerul pana ce se formeaza un piure. Se adauga zaharul, bulionul si ketchup-ul si se mai amesteca 1 minut. Se asezoneaza. Se aseaza amestecul de spanac peste rulada. Se ruleaza. Se taie in 8 bucati.
Rulada cu spanac si branza se serveste cu sosul de tomate si salata verde.
Si am ajuns si eu la jumatatea miei, adica la reteta cu nr. 500! Poate pentru unii pare putin :D dar pentru mine e ceva wow....
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata - Reteta nr. 500Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata