Se curata si se taie bucati mici morcovii, fasolea verde si prazul. Se fiert apoi pe rand in apa clocotita cu sare. Separat, se caleste ciupercile in
Se curata si se taie bucati mici morcovii, fasolea verde si prazul. Se fiert apoi pe rand in apa clocotita cu sare. Separat, se caleste ciupercile in putin unt. Ardeiul gras se coace, apoi se curata si se taie fasii. se bat galbenusurile cu smantana, se adauga nucsoara, sare si piper. Se tapeteaza o forma de cozonac cu unt si se aseaza jumatate din morcovi si fasole, se presara putina branza, apoi se acopera cu un strat din sosul de oua. Se pune un strat cu jumatate din ardei, se acopera cu branza, apoi din nou sos. Se adauga deasupra un rand de praz si ciuperci, branza si sos si se continua pana nu mai sunt ingrediente. Ultimul strat va fi alcatuit din branza si sos. Se acopera cu folie de aluminiu, apoi se pune forma intr-o tava umpluta pana la jumatate cu apa clocotita. Se lasa in cuptor 2 ore, pana se intareste, apoi se raceste si se pune la frigider pentru 4 ore.
Se serveste cu sos de rosii.
Alte retete culinare:
Oua umplute Ciuperci la cuptor Tocana cu legume
Prima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa