Rulada de piure de spanac

Din spanac se face un pireu. Se freaca galbenusurile cu sarea, se adauga pireul de spanac si faina, apoi albusurile batute spuma, amestecind usor. Se

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 1/2 kg spanac
  • 1 lingura rasa faina
  • 50g unt
  • 150g lapte
  • 150g sunca
  • 250g cascaval
  • 1/2 pahar smintina
  • 50gr. faina
  • sare

Mod de preparare

Din spanac se face un pireu. Se freaca galbenusurile cu sarea, se adauga pireul de spanac si faina, apoi albusurile batute spuma, amestecind usor. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc iute, avind grija sa nu se intareasca. Se rastoarna si se intinde pe un servet umed. Se unge gros cam de ½ cm cu un sos preparat din 50 gr. faina, 50 gr. unt, 150 gr. lapte. In acest sos bine fiert si ingrosat ca pentru budinca se adauga 1 galbenus, 150 gr. sunca taiata in bucatele in forma de cuburi, 250 gr. cascaval taiat tot in cuburi, putina smintina. Se ruleaza, se asaza in tava. Deasupra se toarna smintina frecata cu o lingurita de faina. Se serveste fierbinte dupa ce a stat la cuptor 20 de minute. Se presara cu cascaval ras si sunca taiata. Acest preparat se poate simplifica, reducindu-se unele dintre alimente, sau se mai pot adauga citeva ciuperci calite.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca