Pentru rulada din legume se fierb pe rand in apa sarata morcovii, fasolea si prazul. Se usuca legumele. Se calesc ciupercile in unt. Se coace un ardei gras, se curata si se taie fasii.
Pentru rulada din legume se fierb pe rand in apa sarata morcovii, fasolea si prazul. Se usuca legumele. Se calesc ciupercile in unt. Se coace un ardei gras, se curata si se taie fasii. Se incinge cuptorul. Se tapeteaza o forma de cozonac cu unt. Se bat galbenusurile cu smantana si nucsoara. Se condimenteaza cu sare si piper. Se aseaza jumatate din morcovi si fasole, se presara putina branza, apoi se acopera cu un strat din sos. Se pune un strat cu jumatate din ardei, se acopera cu branza, apoi sos. Se pune un rand de praz si ciuperci, branza si sos, Se continua; ultimul sa fie branza si sos. Seacopera cu folie de aluminiu, apoi se pune forma intr-o tava umpluta pana la jumatate cu apa clocotita. Se da la cuptor 2 ore, pana se intareste. Se lasa la racit, apoi se baga in frigider 4 ore.
Rulada din legume se serveste cu sos de rosii.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti