Se framinta toate la un loc cu apa sau cu lapte cit cuprinde coca pentru ca sa fie potrivit de tare. Se lasa la crescut ½ ora. Se coace intr-o tava u
Se framinta toate la un loc cu apa sau cu lapte cit cuprinde coca pentru ca sa fie potrivit de tare. Se lasa la crescut ½ ora. Se coace intr-o tava unsa, fara sa se intareasca coca. Se rastoarna pe un servet umed, se intinde pe toata suprafata un piure de spanac, se ruleaza si se asaza in forma care merge la cuptor. Deasupra se toarna un sos alb si se lasa sa se rumeneasca. Se poate presara cu brinza sau cascaval ras.
Nu prea am folosit conserve de nici un fel, dar acum, cu varsta am prins de gustul lor. Astazi am facut mancare de fasole din...
Reteta de mancare rapida de fasole boabe de postDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata