Sarmale cu ciuperci de post

Sarmalele cu ciuperci sunt o reteta de post foarte gustoasa si simpla de preparat. Mai aveti nevoie de verze murate, orez, ceapa, pasta de tomate, ulei si ciuperci.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 verze murate
  • 1 pahar orez
  • 300 gr ciuperci
  • 3 cepe
  • delikat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Sarmalele cu ciuperci sunt o reteta de post foarte gustoasa si simpla de preparat. Pentru a prepara aceasta reteta de sarmale de post se curata verzele de cotoare si se aleg foile pentru sarmale. Se tapeteaza fundul unui vas cu cotoarele maruntite. Ceapa se caleste impreuna cu ciupercile maruntite, se adauga orezul si delikat. Se infasoara compozitia in foile de varza si se asaza in vas. Se acopera cu apa calda, in care s-a dizolvat pasta de tomate, apoi se fierb la foc mic, o ora. Se lasa la cuptor pana se rumenesc deasupra.


Sarmalele cu ciuperci se servesc fierbinti cu verdeata presarata deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii