Sarmale cu spanac

Se opareste spanacul si se pun frunzele de vita de vie la desarat. Se toaca 5 cepe din care jumatate se pun la calit cu 2 morcovi dati pe razatoare. S

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 350gr orez
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • 2 lingura de faina
  • frunze de vita de vie

Mod de preparare

Se opareste spanacul si se pun frunzele de vita de vie la desarat.

Se toaca 5 cepe din care jumatate se pun la calit cu 2 morcovi dati pe razatoare. Se toaca spanacul, se pune orezul peste ceapa si morcov, apoi spanacul, bulionul, condimente, sare, piper. Dupa ce se ia de pe foc se pune cealalta jumatate de ceapa tocata si 2 linguri de faina.

Se impacheteaza si se pun la fiert.


Reteta Sarmale cu spanac propusa de DOITILI

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de cornulete cu rahat colorat

De cand bantui prin tara asta a Bucatarasului am ajuns sa ma indragostesc de aluaturi, asa ca salvez diverse retete si cand...

Reteta de cornulete cu rahat colorat
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii