Se curata carnea de miel, de pielite, se taie bucatele si se trece prin masina de tocat. Se toaca marunt si ceapa, se pune la calit in ulei, apoi se
Se curata carnea de miel, de pielite, se taie bucatele si se trece prin masina de tocat. Se toaca marunt si ceapa, se pune la calit in ulei, apoi se adauga orezul spalat in prealabil si se stinge cu 2-3 linguri de apa. Se amesteca compozitia rezultata in carne. Se sareaza, pipereaza, se amesteca cu patrunjel si marar tocate si se formeaza sarmalute mici invelite in frunze de stevie spalate si oparite. Se pun sarmalutele intr-un vas si se toarna apa cat sa le cuprinda. Se fierb apoi in cuptor circa o ora.
Se servesc calde, cu smantana.
Alte retete culinare:
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor
Declar inchis sezonul visinelor si cireselor proaspete pe anul acesta, dar las deschis sezonul toamna-iarna pentru cele...
Desert prajitura pufoasa cu visine si cireseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj