Se alege sfecla rosie, se fierbe si se coace in cuptor, se curata de coaja si se taie fie ca taiteii, fie cuburi. Se pune intr-o cratita impreuna cu u
Se alege sfecla rosie, se fierbe si se coace in cuptor, se curata de coaja si se taie fie ca taiteii, fie cuburi. Se pune intr-o cratita impreuna cu untul fierbinte, 2-3 linguri de apa, zaharul si sarea. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit timp de 10-15 minute. Se adauga smintina si otetul si se lasa sa fiarba incet pina scade zeama. Nu se amesteca cu lingura. Se scutura cratita din cind in cind.
Se poate servi ca garnitura la fripturi sau la chiftele prajite
Și în post sunt bune dulciurile, gogoșile, în special, pentru că nu diferă prea mult de cele de frupt. Eu...
Desert gogosi pufoase, de postDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata