Pentru snitel din legume 250 g cartofi se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja, se scurg, se decojesc si se taie cuburi mici; restul se curata, se spala.
Pentru snitel din legume 250 g cartofi se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja, se scurg, se decojesc si se taie cuburi mici; restul se curata, se spala, se taie cuburi mici, se fierb in apa cu sare si se fac piure. telina si morcovii se curata, se spala, se fierb in apa cu sare, se scurg, se racesc si se taie cuburi mici. Varza se curata de cotoare si de frunzele degradate, se spala, se fierbe in apa cu sare, se scurge si se taie fasii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Faina si pesmetul se cern. Fasolea si mazarea proaspata se curata, se spala, se fierb in apa cu sare si se scurg. Fasolea se taie bucati (cea conservata se spala sub jet de apa rece si se taie bucati). Ouale se spala sub jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat pana la omogenizare. Piureul de cartofi se amesteca cu morcovi, mazare, fasole, varza, telina, cartofi taiati cubulete, patrunjel verde, sare, piper si se omogenizeaza. Compozitia obtinuta se portioneaza, modelandu-se sub forma de snitel. Bucatile de snitel se trec prin faina, oua, pesmet si se frig in ulei.
Snitelul din legume se serveste cald, cu unt topit deasupra.
Nicio toamna fara mirosul placintei cu dovleac!
Placinta de dovleac cu stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa