Se prepara o marinata din usturoi tocat marunt, uleiul de masline si sucul de lamiie. Se aseaza fileurile de peste in ea si se dau la rece cel putin
Se prepara o marinata din usturoi tocat marunt, uleiul de masline si sucul de lamiie. Se aseaza fileurile de peste in ea si se dau la rece cel putin 3 ore.
Sparanghelul se curata si se pune la fiert in apa cu zahar, sare, o bucatica de unt si o chifla uscata.
Intre timp se prepara "pesto-ul" maruntind in mixer verdeata impreuna cu celelalte ingrediente, inclusiv jumatate de lingurita de coaja de lamiie rasa.
Fileurile de peste se scurg bine si se prajesc intr-o tigaie de teflon. Se sareaza si se aseaza pe citeva fire de sparanghel, "stropite" cu putin "pesto".
Am servit cu cartofi natur.
Pofta buna!
Reteta Sole cu sparanghel a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro
Alte retete cu sparanghel gasiti aici:
Sparanghel nobiliar,
Salata cu sparanghel,
Ficat de vitel umplut si sparanghel
Nu e mare filozofie in a prepara acest fel de mancare care poate fi servit la pranz, insa bucuria e mare cand vezi ca se...
Rulouri din piept de pui cu carnat si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa