Se prepara o marinata din usturoi tocat marunt, uleiul de masline si sucul de lamiie. Se aseaza fileurile de peste in ea si se dau la rece cel putin
Se prepara o marinata din usturoi tocat marunt, uleiul de masline si sucul de lamiie. Se aseaza fileurile de peste in ea si se dau la rece cel putin 3 ore.
Sparanghelul se curata si se pune la fiert in apa cu zahar, sare, o bucatica de unt si o chifla uscata.
Intre timp se prepara "pesto-ul" maruntind in mixer verdeata impreuna cu celelalte ingrediente, inclusiv jumatate de lingurita de coaja de lamiie rasa.
Fileurile de peste se scurg bine si se prajesc intr-o tigaie de teflon. Se sareaza si se aseaza pe citeva fire de sparanghel, "stropite" cu putin "pesto".
Am servit cu cartofi natur.
Pofta buna!
Reteta Sole cu sparanghel a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro
Alte retete cu sparanghel gasiti aici:
Sparanghel nobiliar,
Salata cu sparanghel,
Ficat de vitel umplut si sparanghel
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii