Se dezgheata spanacul la temperatura camerei, se pune intr-o craticioara, se adauga smantana (dupa gust) Apoi sarea si piperul, si usturoiul. Se
Se dezgheata spanacul la temperatura camerei, se pune intr-o craticioara, se adauga smantana (dupa gust)
Apoi sarea si piperul, si usturoiul.
Se amesteca tot si se lasa sa fiarba la foc mic (atentie, spanacul se prinde cu usurinta de oala).
Se prajesc doua oua (sau numai unul) si se pun peste spanac.
Pofta buna!
Reteta Spanac a fost propusa de meLuce pe forum culinar.ro
Alte retete cu spanac gasiti aici:
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Rulada de miel cu spanac
Mi-am obișnuit familia ca în diminețile de weekenduri să se delecteze cu ceva mai special la mic dejunurile...
Aperitiv friganele cu felii de paine toast si cabanosDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata