Spanac

Se dezgheata spanacul la temperatura camerei, se pune intr-o craticioara, se adauga smantana (dupa gust) Apoi sarea si piperul, si usturoiul. Se

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr spanac congelat
  • smantana
  • usturoi proaspat sau praf
  • sare si piper
  • 1 sau 2 oua (dupa preferinta)

Mod de preparare

Se dezgheata spanacul la temperatura camerei, se pune intr-o craticioara, se adauga smantana (dupa gust)

Apoi sarea si piperul, si usturoiul.

Se amesteca tot si se lasa sa fiarba la foc mic (atentie, spanacul se prinde cu usurinta de oala).

Se prajesc doua oua (sau numai unul) si se pun peste spanac.
Pofta buna!

Reteta Spanac a fost propusa de meLuce pe forum culinar.ro

Alte retete cu spanac gasiti aici:

Clatite cu spanac,

Spanac ardeleneste,

Clatite de spanac

Placinta cu spanac

Rulada de miel cu spanac

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cheesecake cu capsuni si ciocolata

Vă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...

Desert cheesecake cu capsuni si ciocolata
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise