Spanacul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se toaca marunt. Ouale se fierb tare. Intr-un vas, galbenusurile se freaca spuma cu untul. Span
Spanacul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se toaca marunt. Ouale se fierb tare. Intr-un vas, galbenusurile se freaca spuma cu untul. Spanacul se pune intr-o cratita cu supa de carne si sare. Se fierbe 5 minute la foc mic si se adauga crema de ou. Se continua fierberea si se adauga la sfarsit scortisoara si vinul. Cand mancarea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc si se rastoarna spanacul pe un platou. Se inconjoara spanacul cu felii de albus subtiri si se serveste imediat.
sunt pur si simplu deliciosi!
Creveti decorticati in sos de lamaieDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri