Spanac cu bulion

Se alege spanacul, se spala si se fierbe in apa cu sare 5 miinute. Se scurge apoi se toaca cu un cutit ascutit si se pune intr-o cratita emailata impr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 lingura cu unt
  • sare
  • 1 lingura de bulion
  • 3 felii de lamaie
  • piper boabe

Mod de preparare

Se alege spanacul, se spala si se fierbe in apa cu sare 5 miinute. Se scurge apoi se toaca cu un cutit ascutit si se pune intr-o cratita emailata impreuna cu o lingura de unt si o ceasca de zeama de spanac.

Cand spanacul este fiert se adauga o lingura de bulion se potriveste de sare, punem cateva felii de lamaie si se scade mancarea un sfert de ora la cuptor.
Servim calda

Alte retete recomandate

Spanac

Placinta cu spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...