Pentru spanac cu ciuperci gratinate spanacul proaspat se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa clocotita cu sare, se fierbe, se scurge, se raceste.
Pentru spanac cu ciuperci gratinate spanacul proaspat se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa clocotita cu sare, se fierbe, se scurge, se raceste si se toaca marunt. Daca se foloseste spanac conservat, acesta se scurge de lichid, se spala si se toaca marunt. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape, se introduc in apa cu sare, se fierb, se scurg, se racesc si se taie lame. Ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. in 50 g unt de inabusa faina dizolvata in 100 ml lapte rece; se adauga sare, restul de lapte, cubul MAGGI si se continua fierberea, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga ouale. Ciupercile se inabusa separat in 50 g unt. in sosul format, se adauga ciupercile, spanacul, sare si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Compozitia formata se aseaza intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se presara cascaval ras deasupra si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Spanacul cu ciuperci gratinate se serveste cald.
Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.
Ghiveci cu pui la oala de lutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa