Spanac gratinat

Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g unt. Se amesteca bine. Untul r

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg spanac
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g unt
  • 1 lin
  • gurita de faina
  • 1 cana de lapte

Mod de preparare

Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin

unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g

unt. Se amesteca bine.

Untul ramas se topeste, se adauga faina si, amestecand continuu, se toarna treptat laptele.

Se toarna sosul peste piureul de spanac, se adauga putin unt si cascavalul ramas si se lasa circa 20 de minute la cuptor.
Alte retete recomandate

VCiorba spanac

Pui cu spanac

Clatite cu spanac

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu sos gorgonzola si smantana de gatit

Piept de pui cu sos gorgonzola si smantana de gatit Desi poate suna a un preparat sofisticat, nu este deloc asa! In plus se...

Piept de pui cu sos gorgonzola si smantana de gatit
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa