Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g unt. Se amesteca bine. Untul r
Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin
unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g
unt. Se amesteca bine.
Untul ramas se topeste, se adauga faina si, amestecand continuu, se toarna treptat laptele.
Se toarna sosul peste piureul de spanac, se adauga putin unt si cascavalul ramas si se lasa circa 20 de minute la cuptor.
Alte retete recomandate
VCiorba spanac
Pui cu spanac
Clatite cu spanac
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura