Spanac gratinat

Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g unt. Se amesteca bine. Untul r

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg spanac
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g unt
  • 1 lin
  • gurita de faina
  • 1 cana de lapte

Mod de preparare

Fierbem spanacul, apoi se piseaza si se caleste in putin

unt. Se ia vasul de pe foc si se adauga 50 g cascaval si 30 g

unt. Se amesteca bine.

Untul ramas se topeste, se adauga faina si, amestecand continuu, se toarna treptat laptele.

Se toarna sosul peste piureul de spanac, se adauga putin unt si cascavalul ramas si se lasa circa 20 de minute la cuptor.
Alte retete recomandate

VCiorba spanac

Pui cu spanac

Clatite cu spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)

Dragii mei, va prezint o reteta mai mult decat simpla pe care mai mult ca sigur o faceti si voi acasa. Ea nu necesita...

Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca