Spanac la cuptor cu cascaval ras

Se scurge spanacul oparit si se amesteca cu cascavalul ras mare si jumatate din unt. Se potriveste de sare. Se tine 15 minute la cuptor in forma unsa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg. spanac
  • 50 gr. unt
  • 3 linguri cascaval ras
  • sare

Mod de preparare

Se scurge spanacul oparit si se amesteca cu cascavalul ras mare si jumatate din unt. Se potriveste de sare. Se tine 15 minute la cuptor in forma unsa cu restul de unt.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta frageda cu branza si marar

Cand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...

Placinta frageda cu branza si marar
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise