Se spala foarte bine spanacul, se pune la fiert in apa clocotita, se lasa sa fiarba 20 de minute, dupa care se rastoarna in strecuratoare. Intr-o crat
Se spala foarte bine spanacul, se pune la fiert in apa clocotita, se lasa sa fiarba 20 de minute, dupa care se rastoarna in strecuratoare. Intr-o cratita, se pune unt sau ulei la foc mic. Se adauga usturoiul, se lasa un minut. Se ia vasul la o parte, se pune spanacul si se amesteca totul bine. Deasupra, se toarna smintina, apoi pesmetul, rumenit un minut in putin ulei. Se da cratita la cuptorul incalzit in prealabil si se lasa 10-15 minute cu foc potrivit.
Spanacul se serveste drept garnitura la ochiuri, chiftele, fripturi
Este prima data cand prepar spatzle si asta se datoreaza unui bucataras drag mie, care a postat o astfel de reteta pe site si...
Spatzle cu sos de ciuperci si parmezanDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata