Sparanghel cu oua si sos

Pentru sparanghel cu oua si sos se fierbe sparanghelul. Se separa galbenusurile de albusuri. Se dau prin sita galbenusurile si se toaca albusurile.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg sparanghel
  • 4 oua fierte tari
  • 50 ml otet
  • 20 ml ulei
  • 1 lingura patrunjel
  • 1 lingura tarhon
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru sparanghel cu oua si sos se fierbe sparanghelul. Se separa galbenusurile de albusuri. Se dau prin sita galbenusurile si se toaca albusurile. Se prepara un sos din: ulei, otet, sare, piper, tarhon si patrunjel. Se aseaza sparanghelul pe un platoru, se pune deasupra albusul si galbenusul. Se serveste cu sos.

 


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca