Sparanghelul alb se spala, se curata si i se taie capetele. Intr-o oala se incinge 1 lingura de ulei de masline, sparanghelul se perpeleste usor si ap
Sparanghelul alb se spala, se curata si i se taie capetele. Intr-o oala se incinge 1 lingura de ulei de masline, sparanghelul se perpeleste usor si apoi se stinge cu vin spumant. Se adauga sare si zahar. Se lasa sa fiarba 15 minute la foc slab, cu capacul pus, si apoi se lasa sa se raceasca in zeama lui. Sparanghelul verde se decojeste in treimea de jos a cozilor. Se taie coditele busuiocului. Sparanghelul verde si busuiocul si mascarpone se bat usor pana se formeaza un puree. Se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie, 1 lingura ulei de masline si ceva zeama de la sparanghelul alb. Alunele se taie si se prajesc sec, fara ulei.
Sparanghelul alb se aseaza pe o farfurie, langa el aranjandu-se puree-ul de sparanghel verde. Deasupra se presara alunele,
Cu cartofi natur.
picnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...
Desert prajitura frageda cu branza si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.