Pentru stir fry cu legume se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga ciupercile taiate in felii subtiri, porumbul si morcovul.
Pentru stir fry cu legume se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga ciupercile taiate in felii subtiri, porumbul si morcovul. Se calesc la foc iute si amestecand continuu cu o paleta (sau prin aruncare si rasturnare), pana cand scade lichidul din tigaie. Broccoli se desface in buchetele mai mici, care se oparesc in apa cu sare, apoi se scot si se adauga in tigaie. Se sareaza totul si se pipereaza dupa gust. Se amesteca bine si se lasa pe foc pana cand legumele se inmoaie la suprafata dar raman crocante. Astfel gatite, isi vor pastra si culoarea, dar si proprietatile nutritive.
Stir fry cu legume poate fi servit alaturi de orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...
Desert tarta Galette cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.