Strudel cu praz

Prazul taiat rondele se fierbe un minut in apa sarata. Se scurge. Se amesteca cu telemeaua taiata cubulete si cu galbenusul frecat cu branza de vaci s

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g foietaj
  • 200 g praz
  • 100 g telemea
  • 100 g branza de vaci
  • 1 ou
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Prazul taiat rondele se fierbe un minut in apa sarata. Se scurge. Se amesteca cu telemeaua taiata cubulete si cu galbenusul frecat cu branza de vaci si cimbru. Se pune sare, piper. Aluatul se taie in 8, se pune compozitie pe fiecare bucata, se impatureste in doua, se coace la foc mare cam 20-25 de minute.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...