Sufleu de conopida

Se curata conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pregateste un sos alb: se caleste ceapa in ulei incins, se adauga smantana si ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida mai mare (700 g - 1 kg)
  • 4 oua
  • 4 cepe
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri faina
  • 1 castronel de cascaval ras
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Se curata conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp, se pregateste un sos alb: se caleste ceapa in ulei incins, se adauga smantana si apoi cele 4 linguri de faina dizolvate in 5-6 linguri de apa rece. Conopida fiarta se amesteca cu sosul, 4 galbenusuri si 4 albusuri batute spuma, cascavalul ras, verdeata taiata marunt, vegeta si piper. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei sau unt si se lasa la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste pe deasupra.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta pufoasa cu mere de post

Retete de post economice

Desert placinta pufoasa cu mere de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca