Dovleceii se curata de coaja si de seminte (daca e batran cum au fost ai mei) si se taie felii subtiri. Intr-un vas adanc se amesteca ouale cu smantan
Dovleceii se curata de coaja si de seminte (daca e batran cum au fost ai mei) si se taie felii subtiri. Intr-un vas adanc se amesteca ouale cu smantana, faina, sare, piper si putina apa/lapte daca este prea groasa, apoi se amesteca cu feliile de dovlecei pana acestia se ung bine cu acest sos. Se unge un vas de yena cu ulei si se toarna dovlecei care ii vom presa bine in vas.
Peste dovlecei se pune branza rasa si se dau la cuptor pana se rumenesc. Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa