Sufleu de dovlecei

Dovleceii se curata de coaja si de seminte (daca e batran cum au fost ai mei) si se taie felii subtiri. Intr-un vas adanc se amesteca ouale cu smantan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecei
  • branza (cas)
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si de seminte (daca e batran cum au fost ai mei) si se taie felii subtiri. Intr-un vas adanc se amesteca ouale cu smantana, faina, sare, piper si putina apa/lapte daca este prea groasa, apoi se amesteca cu feliile de dovlecei pana acestia se ung bine cu acest sos. Se unge un vas de yena cu ulei si se toarna dovlecei care ii vom presa bine in vas.


Peste dovlecei se pune branza rasa si se dau la cuptor pana se rumenesc. Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...