Se curata, se spala si se pune la fiert fasolea cu putina sare. Cind este gata, se strecoara si se lasa la o parte. Intr-un vas se pune pe foc untul s
Se curata, se spala si se pune la fiert fasolea cu putina sare. Cind este gata, se strecoara si se lasa la o parte. Intr-un vas se pune pe foc untul sa se infierbinte, se adauga faina, se prajeste usor si se stinge cu laptele, amestecind mereu sa nu se faca cocoloase. Se ia de la foc si se adauga galbenusurile unul cite unul. Cind este aproape rece se adauga si albusurile batute spuma si amestecate cu brinza. In aceasta compozitie se pune fasolea scursa, se amesteca usor si se asaza totul intr-o forma unsa. Se pune la cuptor la foc potrivit
Se serveste cald
Un desert racoritor, usor de realizat si absolut delicios!
Desert prajitura cu crema de branza si zmeuraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj