Sufleu de fasole verde

Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se strecoara si se caleste in putin unt. Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg fasole verde
  • 2 pachet unt sau margarina
  • 2 cutie de smantana
  • 2 galbenusuri
  • pesmet fin

Mod de preparare

Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se

strecoara si se caleste in putin unt.

Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si untul ramas.

Fasolea se pune intr-un vas termorezistent, se toarna

deasupra sosul preparat, se presara putin pesmet si se lasa

la cuptor circa 10 minute.
Se poate servi cu salata de castraveti.

Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa