Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se strecoara si se caleste in putin unt. Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si
Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se
strecoara si se caleste in putin unt.
Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si untul ramas.
Fasolea se pune intr-un vas termorezistent, se toarna
deasupra sosul preparat, se presara putin pesmet si se lasa
la cuptor circa 10 minute.
Se poate servi cu salata de castraveti.
Pofta buna!
Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:
Mancare de mazare cu carne si sos de rosii
Mancare de mazare cu pui
Supa de mazare
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase