Sufleu de fasole verde

Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se strecoara si se caleste in putin unt. Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg fasole verde
  • 2 pachet unt sau margarina
  • 2 cutie de smantana
  • 2 galbenusuri
  • pesmet fin

Mod de preparare

Se spala fasolea si se fierbe in apa usor sarata, apoi se

strecoara si se caleste in putin unt.

Separat, se freaca bine galbenusurile cu smantana si untul ramas.

Fasolea se pune intr-un vas termorezistent, se toarna

deasupra sosul preparat, se presara putin pesmet si se lasa

la cuptor circa 10 minute.
Se poate servi cu salata de castraveti.

Pofta buna!

Alte mancaruri romanesti va recomandam mai jos:

Mancare de mazare cu carne si sos de rosii

Mancare de mazare cu pui

Supa de mazare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

A fost atat de buna ciorbita asta!V-o recomand cu drag

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca