Sufleu de patlagele rosii

Se prepara un piureu mai gros de rosii, punindu-le sa fiarba taiate bucati si apoi strecurate. Separat se fierb 100 g macaroane bine sfarimate si dupa

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 - 2 kg rosii
  • 100 gr. macaroane
  • 250 gr. cascaval sau brinza
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 2- oua

Mod de preparare

Se prepara un piureu mai gros de rosii, punindu-le sa fiarba taiate bucati si apoi strecurate. Separat se fierb 100 g macaroane bine sfarimate si dupa ce au fiert se amesteca cu o parte din cascavalul ras, sau cu brinza si cu unt. Se prepara sosul alb, care se amesteca cu rosiile si cu restul din cascavalul taiat in cuburi. Se adauga galbenusurile unul cite unul si la urma albusurile spuma. Se unge cu unt vasul care merge la cuptor. Se toarna ¼ din compozitie, apoi macaroanele, iar deasupra restul de compozitie si se da la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)

Văzusem anul trecut pe FB, în primăvară, o tartă frumos decorată cu ghiocei și de-atunci mi-a rămas gândul...

Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca