Pentru sufleu de spanac cu cascaval spanacul verde se curata, se spala in mai multe ape, se scurge, se introduce in apa clocotita cu sare si se fierbe, se scurge din nou.
Pentru sufleu de spanac cu cascaval spanacul verde se curata, se spala in mai multe ape, se scurge, se introduce in apa clocotita cu sare si se fierbe, se scurge din nou, se raceste si se taie marunt. Daca se foloseste spanac conservat, se scurge de lichid, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. in 75 g unt sau margarina, se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, sare si se fierbe cca 5 minute. La sosul obtinut se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma, spanacul, cascavalul si se amesteca pentru uniformizare. Albusurile batute spuma, se adauga in compozitie, amestecand usor si totul se toarna in forme (de cate o portie), unse cu unt sau margarina; se introduce la cuptor la foc iute, pana se rumeneste.
Sufleul de spanac cu cascaval se serveste fierbinte.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii