Sufleu gustos de dovlecei

Pentru sufleul de dovlecei se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite si se oparesc cu apa clocotita si sare. Se scurg, se asaza intr-o forma de pamant.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei mijlocii sau 750 g dovlecei in floare
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 1/2 ceasca lapte sau
  • apa
  • 2 linguri branza
  • 3 oua
  • sare.

Mod de preparare

Pentru sufleul de dovlecei se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite si se oparesc cu apa clocotita si sare. Se scurg, se asaza intr-o forma de pamant (terina), cu unt. Se tin putin pe foc pana iese toata umezeala din ei. Se face separat o compozitie ca pentru sufleul de fasole. Se toarna deasupra, se presara branza rasa. Se da o ora la cuptor, la foc mijlociu, pana creste.


Sufleul de dovlecei se serveste in forma.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker

Astfel de sandwich-uri pot fi preparate fie la cuptor, în tigaie sau în sandwich maker ca în cazul de...

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca