Pentru sufleul de dovlecei se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite si se oparesc cu apa clocotita si sare. Se scurg, se asaza intr-o forma de pamant.
Pentru sufleul de dovlecei se rad dovleceii, se taie in bucati potrivite si se oparesc cu apa clocotita si sare. Se scurg, se asaza intr-o forma de pamant (terina), cu unt. Se tin putin pe foc pana iese toata umezeala din ei. Se face separat o compozitie ca pentru sufleul de fasole. Se toarna deasupra, se presara branza rasa. Se da o ora la cuptor, la foc mijlociu, pana creste.
Sufleul de dovlecei se serveste in forma.
O reţetă românească pe care am pregătit-o de nenumărate ori, doar ca nu am scris reţeta. Sunt convinsă că...
Piftie de porc/racituriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa