Tarte de legume

Pentru tarta de legume se incinge cuptorul. Se intinde jumatate din cantitatea de unt pe feliile de paine si se pun in tava de la aragaz cu untul in jos.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii paine
  • 125 g unt
  • frecat cu usturoi si marar tocat
  • 550 g legume (morcovi
  • fasole verde
  • mazare
  • ridichi)

Mod de preparare

Pentru tarta de legume se incinge cuptorul. Se intinde jumatate din cantitatea de unt pe feliile de paine si se pun in tava de la aragaz cu untul in jos. Se lasa 10 minute in cuptor. Legumele se inabusa pana se patrund. Se amesteca cu restul de unt si se pun pe feliile de paine scoase din cuptor.

Se orneaza cu frunze de patrunjel si se servesc fierbinti.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii