Se spala telinele, se curata de coaja si se taie taitei. Se pun apoi la fiert intr-un vas cu apa fierbinte. Dupa 20 de minute de fierbere, se pune tel
Se spala telinele, se curata de coaja si se taie taitei. Se pun apoi la fiert intr-un vas cu apa fierbinte. Dupa 20 de minute de fierbere, se pune telina, cu ajutorul unei strecuratoare, intr-un vas (cratita emailata). Deasupra se toarna smintina combinata cu faina si putina sare. Se da la cuptor cu foc potrivit pentru 10-15 minute.
Cind se serveste se pune peste telina cascavalul ras
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura