Telina pane cu sos picant

Se curata telinele, se fierb intregi in apa clocotita cu sare, se scurg si se taie felii grosute. Se inmoaie in ou, faina sau pesmet si se prajesc in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. telina
  • sare
  • 1 ou
  • 2 linguri faina sau 2 linguri pesmet
  • 1 pahar maioneza
  • 2 buc. castraveti mici acri
  • marar verde tocat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se curata telinele, se fierb intregi in apa clocotita cu sare, se scurg si se taie felii grosute. Se inmoaie in ou, faina sau pesmet si se prajesc in ulei fierbinte. Sosul picant se prepara din maioneza, care se amesteca cu castravetii taiati marunt si cu mararul verde tocat. Feliile de telina prajite se pun in acest sos.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...