Telina pariziana cu cascaval

Telina se curata de coaja, se taie cuburi, se fierbe in apa sarata, se scurge. Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie rondele. Pesmetul se rumene

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de telina de marime mijlocie
  • 100 g unt
  • 200 ml smantana
  • 4 oua
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Telina se curata de coaja, se taie cuburi, se fierbe in apa sarata, se scurge. Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie rondele.

Pesmetul se rumeneste in unt. Se unge un vas termorezistent si se pune un rand de telina care se acopera cu rondelele de oua, smantana, cascaval ras si pesmet. Operatiunea se repeta pana se termina materia prima. Se rumeneste in cuptorul fierbinte , dinainte incalzit.
Alte retete mincare recomandate

Ciuperci umplute

Dovlecei umpluti

Mazare cu cartofi

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Carnaciori in halat de branza si cartofi

Carnaciori in halat de branza si cartofi
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii