Tocana de ardei copti

Se coc rosiile si ardeii pe gratar. Se prajesc aripioarele in ulei dupa care se scot pe o farfurie. In acelasi ulei calesti ceapa si morcovul, adaugi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • rosii mari
  • o conserva de rosii intregi
  • 7-8 aripioare
  • 5-6 ardei copti

Mod de preparare

Se coc rosiile si ardeii pe gratar.

Se prajesc aripioarele in ulei dupa care se scot pe o farfurie.

In acelasi ulei calesti ceapa si morcovul, adaugi conserva de rosii si rosiile date prin robot, condimente dupa gust si lasi 10 min la fiert.

Adaugi ardeii copti in jumatati sau intregi si carnea si lasi la scazut circa 20 min.


Reteta Tocana de ardei copti a fost propusa de raducristina

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!