Tocana de ardei copti

Se coc rosiile si ardeii pe gratar. Se prajesc aripioarele in ulei dupa care se scot pe o farfurie. In acelasi ulei calesti ceapa si morcovul, adaugi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • rosii mari
  • o conserva de rosii intregi
  • 7-8 aripioare
  • 5-6 ardei copti

Mod de preparare

Se coc rosiile si ardeii pe gratar.

Se prajesc aripioarele in ulei dupa care se scot pe o farfurie.

In acelasi ulei calesti ceapa si morcovul, adaugi conserva de rosii si rosiile date prin robot, condimente dupa gust si lasi 10 min la fiert.

Adaugi ardeii copti in jumatati sau intregi si carnea si lasi la scazut circa 20 min.


Reteta Tocana de ardei copti a fost propusa de raducristina

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete carbonara, reţetă adaptata

Intreaga blogosfera culinara comenteza indelung daca reteta originala de spaghete carbonara contine sau nu smantana. Nu vreau...

Spaghete carbonara, reţetă adaptata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca