Se curata ceapa, se taie marunt si se pune in ulei pentru aburit, daca este nevoie se adauga si apa si se lasa pana devine complet moale. Cand este ga
Se curata ceapa, se taie marunt si se pune in ulei pentru aburit, daca este nevoie se adauga si apa si se lasa pana devine complet moale. Cand este gata se ia de pe foc si se preasara cu boia.
Se ia cabanosul se taie in felii subtiri si se adauga la ceapa. Se pune din nou pe foc si se adauga ghiveciul de legume, usturoiul zdrobit, sarea, piperul macinat si se lasa pana se rumenesc. In cele din urma se adauga un pic de apa si se lasa pana devin moi.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Spiritele savante nu m-au părăsit încă (ăsta e cusurul meu: mă apucă repede şi mă lasă greu :)) ) aşa încât...
Tort de portocaleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa