Se prajeste slanina taiata felii pana cand devine crocanta, dupa care se scoate din tigaie si se pastreaza intr-un loc cald. In grasimea ramasa de la
Se prajeste slanina taiata felii pana cand devine crocanta, dupa care se scoate din tigaie si se pastreaza intr-un loc cald. In grasimea ramasa de la slanina se caleste ceapa ( se adauga si putina apa). Se presara cu sare, boia si faina si se toarna putina apa. Se aromatizeaza cu cativa stropi de otet si smantana.
Se serveste cu garnitura de orez. Slanina prajita se poate pune peste orez.
Alte retete culinare recomandate
Ghiveci de legume
Mancare de mazare
Ciulama de ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii