Tocana de legume

Cartofii se curata si se taie cuburi iar apoi se fierb in apa clocotita timp de 5 minute. Separat, se caleste ceapa impreuna cu ardeiul, maruntite, t

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr cartof
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 1 argei gras
  • 125 ml concentrat vegetal
  • 350 gr varza
  • 100 gr rosii
  • 4 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cuburi iar apoi se fierb in apa clocotita timp de 5 minute. Separat, se caleste ceapa impreuna cu ardeiul, maruntite, timp de 3-4 minute. Se adauga cartofii si se lasa la inabusit 10 minute. Se toarna apoi concentratul, varza si rosiile si se mai lasa putin la fiert. Se sareaza, se pipereaza si se presara patrunjelul verde deasupra.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Tocana de orez cu legume Friptura de vita la cuptor Tocanita din carne de vita cu cartofi

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...