Tocana de legume consistenta

Pentru tocana de legume consistenta se topeste untul, se adauga ceapa, prazul, pastarnacul si cartofii si se calesc 4-5 minute, pana se rumenesc.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 g unt
  • 1 ceapa mare taiata solzisori
  • 450 g praz taiat bucati
  • 450 g pastarnac taiat bucati
  • 450 g cartofi taiati cubulete
  • 400 g rosii conserva taiate marunt
  • 1 lingurita boia ardei iute
  • 1
  • 2 l concentrat legume
  • 100 g alune nesarate
  • 100 g paste fainoase
  • 100 g masline fara samburi

Mod de preparare

Pentru tocana de legume consistenta se topeste untul, se adauga ceapa, prazul, pastarnacul si cartofii si se calesc 4-5 minute, pana se rumenesc. Se adauga rosiile, boiaua, concentratul de legume si alunele si se aduce la temperatura de fierbere. Se micsoreaza flacara si se lasa sa fiarba inca 5 minute. Se adauga pastele fainoase si maslinele si se mai fierbe inabusit inca 15-20 minute.


Se serveste cu felii de paine prajita.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...