Tocanita cu mazare si gulii este o mancare plina de legume si delicioasa. Ingredientele pentru reteta sunt: mazare, morcovi, gulii, ulei, unt.
Tocanita cu mazare si gulii se prepara astfel: se curata morcovii si gulia si se taie cubulete. Peste se pune mazarea. Pregatim o tigaie in care punem ulei la incins si pe rand dai drumul la morcovi si gulii. Le lasam sa se caleasca apoi se pune mazarea si se lasa sa se imbine aromele. Se poate completa cu apa, daca e nevoie. Mai ramane grasimea, presaram faina, patrunjelul si dam un clocot.
Alte retete culinare recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii