Tocanita cu mazare si gulii

Tocanita cu mazare si gulii este o mancare plina de legume si delicioasa. Ingredientele pentru reteta sunt: mazare, morcovi, gulii, ulei, unt.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare
  • 300 g morcovi
  • 300 g gulii
  • 3 linguri ulei sau unt
  • 2 linguri rase de faina
  • 250 ml lapte
  • zahar
  • patrunjel

Mod de preparare

Tocanita cu mazare si gulii se prepara astfel: se curata morcovii si gulia si se taie cubulete. Peste se pune mazarea. Pregatim o tigaie in care punem ulei la incins si pe rand dai drumul la morcovi si gulii. Le lasam sa se caleasca apoi se pune mazarea si se lasa sa se imbine aromele. Se poate completa cu apa, daca e nevoie. Mai ramane grasimea, presaram faina, patrunjelul si dam un clocot.


Alte retete culinare recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii