Tocanita cu mazare si gulii este o mancare plina de legume si delicioasa. Ingredientele pentru reteta sunt: mazare, morcovi, gulii, ulei, unt.
Tocanita cu mazare si gulii se prepara astfel: se curata morcovii si gulia si se taie cubulete. Peste se pune mazarea. Pregatim o tigaie in care punem ulei la incins si pe rand dai drumul la morcovi si gulii. Le lasam sa se caleasca apoi se pune mazarea si se lasa sa se imbine aromele. Se poate completa cu apa, daca e nevoie. Mai ramane grasimea, presaram faina, patrunjelul si dam un clocot.
Alte retete culinare recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa