Tocanita de ceapa

Tocanita de ceapa este un fel de mancare mai putin obisnuit, insa odata preparat cu siguranta va veti indragosti de ea. Ceapa se curata, se taie solz

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cepe
  • 4 rosii
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • o legatura marar
  • 1 pahar de ulei
  • otet
  • boia
  • zahar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Tocanita de ceapa este un fel de mancare mai putin obisnuit, insa odata preparat cu siguranta va veti indragosti de ea. Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste impreuna cu morcovul ras si cu boiaua. Cind ceapa s-a inmuiat, se adauga rosiile taiate marunt, otetul, zaharul, sarea, piperul si se lasa la fiert 10 minute. La sfirsit, se adauga mararul tocat marunt.
Se serveste cu smantana si cu paine proaspata de casa. Se poate utiliza si ca sos pentru un fel de carne. Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...