Tocanita de praz cu morcovi

Tocanita de praz cu morcovi se poate prepara si servi chiar si in zilele de post. Contine legume, condimente, faina, pasta de tomate si verdeata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui
  • 4 bucati de praz
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • condimente
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Tocanita de praz cu morcovi se prepara astfel: se spala carnea de pui si se portioneaza. Se pune apoi la fiert si dupa ce s-a curatat de spuma se adauga legumele taiate rondele. Se lasa totul la fiert aproximativ jumatate de ora. Separate, se prepara un sos din 4 linguri de faina, 2 linguri pasta de tomate, 2 linguri de ulei si se stinge totul cu o cana de apa. Se amesteca cu carnea si legumele si se lasa la fiert 30 de minute.


Se serveste calda.

Alte retete:

Tocanita de pui

Legume la cuptor

Pulpe de pui la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa