Pentru turta de praz se face un aluat dintr-un ou, faina cat se cere si putin unt. Se taie marunt prazul si se moaie intr-o tigaie cu o lingura de unt.
Pentru turta de praz se face un aluat dintr-un ou, faina cat se cere si putin unt. Se taie marunt prazul si se moaie intr-o tigaie cu o lingura de unt. Se pune sare si piper. Se da la o parte si dupa ce s-a racorit, se amesteca cu un ou. Se intinde o foaie de aluat, se imbraca o forma de turta, se pune prazul si se acopera cu alta foaie de aluat. Se unge cu ou, se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
Turta de praz se serveste fierbinte, cu salata.
Am mai gasit mere dulci in batranul mar din gradina, prea miroseau imbietor, asa ca am pus de-o placinta ochiometrica, fara...
Desert placinta ochiometricaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa