Se taie vinetele rondele, se presara cu sare si se lasa deoparte 10-15 minute. Apoi se storc si se sterg cu un servet curat, dupa care se prajesc in
Se taie vinetele rondele, se presara cu sare si se lasa
deoparte 10-15 minute.
Apoi se storc si se sterg cu un servet curat, dupa care se prajesc in ulei.
Intr-o cratita, se asaza un rand de vinete, unul de rosii, unul de ardei grasi, taiati rondele, putin usturoi si patrunjel tocat marunt.
Se repeta operatiunea pana la terminarea ingredientelor.
Separat se prepara un sos de rosii, care se toarna deasupra.
Se lasa vasul la cuptor circa 20 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
O minunatie de prajitura....care umple casa de parfum de mere si scortisoara...delicios!
Tarta cu mere si scortisoaraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj