Vinetele se taie in doua pe lungime si se prajesc in ulei incins. Se strecoara, se pun pe un platou si, in uleiul in care prajit, se caleste ceapa, c
Vinetele se taie in doua pe lungime si se prajesc in ulei
incins.
Se strecoara, se pun pe un platou si, in uleiul in care prajit, se caleste ceapa, curatata si tocata marunt, dupa
aceea se adauga rosiile, taiate cubulete, si miezul vinetelor prajite.
Se adauga usturoiul curatat si taiat marunt, painea
crutoane, patrunjel, piper pisat si sare.
Se lasa sa fiarba 5 minute.
Se amesteca bine si se umplu cu aceasta compozitie vinetele prajite. Se aseaza intr-o tava si se lasa Ia
cuptor 10 minute.
Se servesc cu sos de rosii si patrunjel verde.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Retete de post economice
Desert placinta pufoasa cu mere de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj