Se taie vinetele rondele de 1 cm grosime, dupa care se pune intr-o sita si se presara cu sare, intorcandu-se din cand flnd de pe o parte pe alta. Intr
Se taie vinetele rondele de 1 cm grosime, dupa care se pune intr-o sita si se presara cu sare, intorcandu-se din cand flnd de pe o parte pe alta.
Intre timp, se amesteca ceapa si patrunjelul, tocate marunt, se adauga usturoiul pisat, dupa care aceasta compozitie se repartizeaza pe jumatate din cantitatea de vinete.
Deasupra se aseaza cate o felie subtire de cascaval, rondelele de vinete ramase si se preseaza usor intre palme. Vinetele astfel umplute se dau apoi prin faina, prin ouale batute, si amestecate cu putin ulei, si, la urma, prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde, cu sos de rosii condimentat.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Reteta ,pe care demult tot cochetam cu gandul la ea ,dar nu prea stiam cum s-o fac.E test si pentru mine ,sper sa va placa....
Ardei iuti copti pusi in ulei la borcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj