Se fierbe orezul in apa sarata 20 min. Se incinge uleiul intr-o cratita, se prajeste ceapa un minut, apoi se rastoarna intr-un castron impreuna cu spa
Se fierbe orezul in apa sarata 20 min. Se incinge uleiul intr-o cratita, se prajeste ceapa un minut, apoi se rastoarna intr-un castron impreuna cu spanacul si orezul.
Se adauga patrunjelul, nucsoara, ouale si se asezoneaza. Se omogenizeaza compozitia si se formeaza forme rotunde care se lasa la racit 20 min. Dupa aceea, se introduce in fiecare sfera cate o bucata de cascaval si se aplatizeaza,daindu-li-se forma de chiftea. Se tavalesc prin pesmet si se lasa la rece inca 20 min.
Se prajesc chiftelele in uleiul ramas de la calirea cepei , timp de 3- min. pe fiecare parte.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti