Se prepara orezul dupa reteta de orez moldovenesc si se amesteca cu fructele taiate marunt. Se ia din amestec cate o lingura, se modeleaza ca o croche
Se prepara orezul dupa reteta de orez moldovenesc si se amesteca cu fructele taiate marunt. Se ia din amestec cate o lingura, se modeleaza ca o crocheta, se da prin faina, prin oul batut si pesmet. Crochetele obtinute se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc calde, cu un sirop mai gros facut din caise sau coacaze si rom.
Alte retete culinare:
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Chec pufos
Imi plac migdalele la nebunie...mananc zilnic cativa samburi de migdale si nu cred ca ma satur vreodata de ei. Ideea...
Cozonac cu umplutura de nuci, migdale si halvaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura