Scoatem wok-ul, il incalzim, punem 1 lingura ulei. cand ulei s-a incins se adauga oul si sa face ca pa papara(omleta). Cand e gata se scoate in alta f
Scoatem wok-ul, il incalzim, punem 1 lingura ulei. cand ulei s-a incins se adauga oul si sa face ca pa papara(omleta).
Cand e gata se scoate in alta farfurie.
Tot in wok se adauga restul de ulei, cand e inceins adaigam ceapa cu pieptul de pui. se amaesteca cam 2-3 minute. cand carnea prinde culoare si este cam gata adaugam orezul si amestcam.
Trebuie sa se desfaca orezul, bob cu bob.Se mai amesteca pentru inca 2 min.
in final adaugam sarea si oul.
Eu am mai adaugat si un pic de patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Reteta Fried rice (orez prajit) a fost propusa de lisa_magic pe forum culinar.ro
Alte retete cu orez gasiti aici:
Mincare chinezeasca cu pui, orez si ciuperci,
Orez chinezesc cu pui si legume,
Orez chinezesc
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti