Garnitura de orez

Se pune untul la incins, apoi se adauga 50 gr de jambon feliat si se lasa la calit. Se adauga o cepa tocata, se lasa putin la rumenit, apoi se stinge

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr jambon de porc
  • 1 ceapa
  • 25 gr unt
  • 150 gr orez
  • 5 pahare zeama de carne
  • sare

Mod de preparare

Se pune untul la incins, apoi se adauga 50 gr de jambon feliat si se lasa la calit. Se adauga o cepa tocata, se lasa putin la rumenit, apoi se stinge cu zeama de carne si se lasa la clocotit. Se adauga orezul spalat si se lasa in cuptor, la fiert 30 de minute.


Se serveste cu diferite fripturi.

Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Placinta de dovleac Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...