Se pune untul la incins, apoi se adauga 50 gr de jambon feliat si se lasa la calit. Se adauga o cepa tocata, se lasa putin la rumenit, apoi se stinge
Se pune untul la incins, apoi se adauga 50 gr de jambon feliat si se lasa la calit. Se adauga o cepa tocata, se lasa putin la rumenit, apoi se stinge cu zeama de carne si se lasa la clocotit. Se adauga orezul spalat si se lasa in cuptor, la fiert 30 de minute.
Se serveste cu diferite fripturi.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Placinta de dovleac Chiftele
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa