Mancare de orez cu peste

Peste se curata de solzi iar apoi de maruntaie, se spala si se taie bucati. Se pun la fiert 2 litri de apa, in care se adauga bucatile de peste. In ti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 kg peste proaspat

Mod de preparare

Peste se curata de solzi iar apoi de maruntaie, se spala si se taie bucati. Se pun la fiert 2 litri de apa, in care se adauga bucatile de peste. In timp ce acestea fierb, se toaca marunt ceapa si se caleste in putin ulei. Peste ea se adauga orezul la calit, iar apoi se toarna putin din apa in care a fiert pestele. Se introduce vasul la cuptor si se lasa acolo pana incepe sa fiarba. Orezul nu se lasa la fiert pana scade, ca sa nu se intareasca atunci cand se raceste. Se introduc bucatile de peste in orez si se amesteca usor.
Acesta mancare se serveste rece.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa