Mancare de orez cu peste

Peste se curata de solzi iar apoi de maruntaie, se spala si se taie bucati. Se pun la fiert 2 litri de apa, in care se adauga bucatile de peste. In ti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 kg peste proaspat

Mod de preparare

Peste se curata de solzi iar apoi de maruntaie, se spala si se taie bucati. Se pun la fiert 2 litri de apa, in care se adauga bucatile de peste. In timp ce acestea fierb, se toaca marunt ceapa si se caleste in putin ulei. Peste ea se adauga orezul la calit, iar apoi se toarna putin din apa in care a fiert pestele. Se introduce vasul la cuptor si se lasa acolo pana incepe sa fiarba. Orezul nu se lasa la fiert pana scade, ca sa nu se intareasca atunci cand se raceste. Se introduc bucatile de peste in orez si se amesteca usor.
Acesta mancare se serveste rece.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofu

Un aperitiv de post, potrivit pentru cina, sau chiar pachetelul de scoala/servici. Am folosit aluat gata preparat de post,...

Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofu
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca